Αbοut

O ιατρός βρίσκεται στον ιατρικό χώρο περισσότερα από 20 χρόνια και υπηρετεί την ειδικότητα με ευσυνειδησία και ιατρική συνέπεια. Έχει αναπτύξει με τις γυναίκες ασθενείς του προσωπικές σχέσεις χρόνων εμπιστοσύνης που είναι απόρροια της αναγνώρισης της αξίας της επιστημονικής του κατάρτισης, μα πάνω από όλα της ανθρώπινης προσέγγισης του. Ο γυναικολόγος δεν είναι μόνο ένας γιατρός που γνωματεύει μια ασθένεια και δίνει μια θεραπεία , είναι ο άνθρωπος που οφείλει να ανταποκρίνεται στο έπακρο στην εκδηλωμένη εμπιστοσύνη της ασθενής του και ειδικά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Βιογραφικό Ιατρού

Αρματάς Ν. Ηλίας

Ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος Αρματάς Ηλίας γεννήθηκε στην Λευκάδα.

1984: Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάντοβα στην Ιταλία και στη συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, ως ιατρός.

1986-1988: υπηρέτησε ως αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Ερμιόνης Αργολίδας.

1988-1989 εργάστηκε στη Χειρουργική κλινική του ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ως ειδικευόμενος ιατρός, όπου και απέκτησε εκπαίδευση στην αντιμετώπιση του χειρουργικού περιστατικού.

1989-1990: Μετεκπαιδεύτηκε στη Γυναικολογική Κλινική του Gatwick Hospital, στη Μεγάλη Βρετανία.

1990-1994 : έκανε ειδικότητα και άσκηση στη Μαιευτική – Γυναικολογία στο ΤΖΑΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Υπήρξε συνεργάτης από το 1994–2009 του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ, αποκτώντας πολυετή εμπειρία σε τοκετούς, γυναικολογικά και μαιευτικά χειρουργικά περιστατικά.

Σήμερα συνεργάζεται με το Μαιευτήριο “ΓΑΙΑ” (Ιατρικό Αθηνών).

Όλα αυτά τα χρόνια της ιατρικής καριέρας του έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συμποσίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον στην εφαρμογή των υπερήχων στη Μαιευτική – Γυναικολογία.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.