Για κάθε γυναικολογικό θέμα σας απασχολεί καλέστε τώρα στο 2104128211

Εξωσωματική γονιμοποίηση

Σε περιπτώσεις υπογόνιμων ζευγαριών πέρα από τις αρχικές απαραίτητες εξετάσεις για να διαγνωστεί το πιθανό πρόβλημα, βασικός μας ρόλος είναι η καθοδήγηση για το κατάλληλο Πρόγραμμα γονιμότητας που πρέπει να ακολουθήσουν (π.χ. σπερματέγχυση, εξωσωματική κ.α.) καθώς και η συμβουλή μας για αξιόπιστα κέντρα που αναλαμβάνουν τον κύκλο της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέχρι την σύλληψη, γιατί μετά την “σκυτάλη” παίρνουμε ξανά εμείς.

 

Η υποστήριξη μας -ιατρική και ψυχολογική-, είναι δεδομένη ανά πάσα στιγμή, γιατί γνωρίζουμε ότι η αντιμετώπιση της υπογονιμότητας με εξωσωματική είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά αλλά και δαπανηρή για τα ζευγάρια. Εμείς λέμε στο ζευγάρι που μπαίνει σε μια διαδικασία διερεύνησης υπογονιμότητας αλλά και αντιμετώπισης της με εξωσωματική, ότι τα προβλήματα γονιμότητας είναι δυστυχώς πάρα πολύ συχνά ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, αλλά τα περισσότερα αντιμετωπίζονται. Δεν πρέπει να μεταθέτουν το πρόβλημα τους στο μέλλον και να το βλέπουν ως ταμπού ή ντροπή.

 

Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε και να επιλέξουμε την κατάλληλη θεραπεία για ένα αίσιο αποτέλεσμα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Η σύγχρονη ιατρική και τεχνολογία ευτυχώς έχουν διασφαλίσει στις μέρες μας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών που καταφεύγουν στους ειδικούς γιατρούς τελικά αποκτούν παιδί.