Για κάθε γυναικολογικό θέμα σας απασχολεί καλέστε τώρα στο 2104128211

Laser τραχήλου

Τα laser είναι πολύτιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση των φλεγμονών του τραχήλου στα χέρια εξειδικευμένων γιατρών. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ακτίνων laser είναι η ακρίβεια της μεθόδου που επιτρέπει την εκλεκτική καταστροφή της βλάβης (μέσω εξάχνωσης = μετατροπής της βλάβης από στέρεη κατάσταση σε αέρια) προφυλάσσοντας παράλληλα τα γειτονικά ζωτικά όργανα.

 

Η εξάχνωση π.χ. των κονδυλωμάτων HPV αποτελεί μέχρι σήμερα την κύρια μέθοδο αντιμετώπισης τους. Η εμπειρία του ιατρού που αναλαμβάνει τη θεραπεία με laser είναι κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχή έκβαση του αποτελέσματος.

 

Έχοντας πίσω μας πολυετή εκπαίδευση στη χρήση των Laser στη γυναικολογία μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για τα θεαματικά αποτελέσματα στην θεραπεία κυρίως του τραχήλου της μήτρας.

 

Επίσης τα Laser χρησιμοποιούνται στον τομέα της γυναικολογίας για θεραπεία στις τραχηλίτιδες, στις τραχηλικές ενδοεπιθηλιακές νεοπλασίες και για στην ενδομητρίωση καθώς επίσης στην λαπαροσκόπηση και στην υστεροσκόπηση και σε όλες τις προκαρκινικές καταστάσεις κόλπου και αιδoίου.